• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Підсумок уроків-презентацій щодо створення безпечного середовища та взаємодії школи і поліції

Підсумок уроків-презентацій щодо створення безпечного середовища та взаємодії школи і поліції

2018-05-31

Підсумок уроків-презентацій щодо створення безпечного середовища та взаємодії школи і поліції

29 травня 2018 року в Ірпінському НВК «Школа І-ІІ ступенів – Коцюбинський гуманітарний ліцей» відбувся підсумок уроків-презентацій з питань безпечного середовища та взаємодії поліції і школи.

Так, 30 березня 2018 року в м. Ірпінь було проведено тренінг для вчителів з питань співпраці школи та поліції в рамках грантового проекту «Розвиток платформи для взаємодії поліції та громади». Метою проекту є посилення ролі громади у використанні принципів взаємодії поліції та громади (community policing) у створенні безпечного середовища. За результатами заходу та використовуючи надані матеріали, пропонувалося провести відкриті уроки-презентації для школярів щодо створення безпечного середовища. Відкриті уроки-презентації було проведено майже у всіх школах м. Ірпінь. Однак переможцем став Коцюбинський гуманітарний ліцей завдяки креативному підходу щодо поширення моделей безпечної поведінки серед школярів. Зокрема, вчителі ліцею, які прослухали тренінг та отримали інтерактивну гру "Безпечна громада", спочатку залучили колег до проведення гри, а потім старшокласників, які проводили гру для молодших школярів. Таким чином, вдалося підготувати велику кількість тренерів щодо поширення безпечних моделей поведінки та принципів взаємодії школи і поліції. На цьому вчителі та учні ліцею не планують зупинятися, а планують і далі проводити профілактичну роботу щодо безпечної поведінки як в школі, так і на дитячих майданчиках із залученням представників поліції. Як нагороду за плідну роботу Коцюбинський гуманітарний ліцей отримав у подарунок мультимедійне обладнання, яке сприятиме просуванню інтерактивних форм навчання серед школярів щодо створення безпечного середовища, взаємодії школи та поліції, а також іншим суміжним темам.

Також під час акції було підбито підсумок конкурсу малюнків «Я & Поліція. Ми довіряємо один одному». Конкурс було організовано з метою посилення діалогу та довіри між учнями та поліцією. Переможців було нагороджено символічними подарунками, які сприяють позитивному сприйняттю поліції та інтерактивною грою «Безпечна громада», яку розроблено в рамках Проекту. Метою гри є у легкій та доступній формі навчити школярів безпечним моделям поведінки у різноманітних ризикваних ситуаціях. Крім того, серед учнів школи було поширено світловідбиваючі браслети із посиланням на мобільний додаток гри "Безпечна громада", який вже є доступним для завантаження у вільному доступі.

Сподіваємося, що наш захід стане прикладом для наслідування та сприятиме проведенню подібних заходів у інших навчальних закладах, а також стане каталізатором посилення співпраці школи та поліції, створення безпечного середовища.

/Files/images/poltsya/y9n_6133.jpg

/Files/images/poltsya/y9n_6064.jpg

/Files/images/poltsya/dsc_2937.jpg

/Files/images/poltsya/y9n_6064.jpg

/Files/images/poltsya/y9n_6088.jpg

/Files/images/poltsya/y9n_6107.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 131

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031